обучение на ездачи

ЕТО КАКВО МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ПРИ НАС, независимо от възрастта и сезона:

  • Да се разходите на конRambo-ezda-2

Ако искате да се разтоварите от ежедневието, но нямате никакъв опит в ездата, подарете си разходка на кон сред природата. Ако пък искате да се научите да яздите, но си задавате въпроси от рода на: за мен ли е ездата, ще ми хареса ли, има ли значение на колко години съм и подобни, пак започнете с разходка на кон! Това ще ви помогне да научите отговорите.

 

  • Да научите основните правила за естествено общуване с конетеhorsemanship-Perla-Zehtin

Това ще ви бъде от голяма полза, независимо дали ще яздите или не! Защото дори и да не сме ездачи, контактът с конете ни помага да преоткрием себе си, да направим преоценка на начина, по който възприемаме света, учи ни да общуваме и помежду си, да се справяме с трудните ситуации и да променяме нещата около нас към по-добро. Ключът към всичко това се крие в една крачка назад към природата.

 

  • Да се научите да яздитеBiser-kone-2

Любителската езда е подходяша за всеки, който обича природата и конете и иска да се научи да язди!  Никога не е късно да започнете. Трябва обаче да се въоръжите с търпение и постоянство! По време на обучението ще придобиете независим седеж,  ще се научите да управлявате коня, ще се запознаете и с други тънкости, усвояването на които ще ви помогне да изпитате истинското удоволствие от ездата. Обучението се провежда по време на езда сред природата, а детайлите се коригират по индивидуална програма на манеж.

 

  • Да подобрите уменията сиPerla-ezda-1

Дори ако вече сте опитни ездачи, винаги можете да научите нещо ново за конете и за ездата!

 

 

 

  • Да си подарите еднодневна езда с пикник

 Това приключение е подходящо за ездачи на всички нива.

 

 

 

 

  • Да се впуснете в незабравимото преживяване, наречено „конен преход“ezda-prehod-21

и да се наслаждавате на природата, конете, ездата и въобще на живота!